We hebben 409 gasten en geen leden online

Het einde van het seizoen is bijna daar, maar er staan nog een paar leuke activiteiten op de agenda voor het einde van dit seizoen en het begin van volgend seizoen. Dit bericht geeft meer informatie over de zomerperiode.


Einde van de trainingen:

Alle trainingen op onze hoofdlocatie in het centrum, voor zowel jeugd als senioren, lopen nog door tot en met de week van 24 t/m 28 juni.

Voor onze locatie in zuid, waar op vrijdagavond de jeugdtraining door Hans wordt verzorgd, is dat anders: de laatste training is dan op 21 juni.

Vrijspelen en laddercompetitie na de trainingen voor seniorleden:

Wanneer de trainingen afgelopen zijn, betekent dat niet dat er helemaal niet meer getafeltennist kan worden bij Tafeltennis Zwolle. Integendeel, in navolging van het succes van de vorige zomer gaan we ook deze zomer weer een laddercompetitie organiseren. In de week na het einde van de trainingen starten we hiermee. Op elke vrijdag en dinsdag kan er vanaf 20 uur uitgedaagd worden. Daarnaast is er ook gewoon ruimte om vrij te spelen als je even geen potje voor de laddercompetitie wilt spelen.

 

Laddercompetitie voor de jeugdleden:

Nieuw deze zomer is de laddercompetitie voor alle jeugdleden. Op elke dinsdag (vanaf 2 juli) van 18.30 uur tot 20.00 uur zal de zaal in het centrum (Albert Cuypstraat 1a) open gaan om een balletje te slaan. Dat gaan we in de vorm van een laddercompetitie doen, waarbij je spelers die boven je op de ‘ladder’ staan uit kan dagen voor een potje. Hoe dit precies werkt zal uitgelegd worden op de avonden zelf. Iedereen kan meedoen, kom dus lekker tegen elkaar tafeltennissen deze zomer!!

 

Clubkampioenschappen senioren:

De clubkampioenschappen voor senioren staat ook nog op het programma. Net als vorig jaar wordt deze gehouden op de laatste zaterdag van de schoolvakanties. Dat is op zaterdag 24 augustus. Zet deze datum in je agenda en houd hem vrij! In de zaal komt een inschrijflijst te hangen, opgeven kan ook door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Start van de trainingen volgend seizoen:

Als laatste willen we jullie nog meegeven dat de trainingen voor het volgende seizoen, voor zowel jeugd als senioren, weer zullen starten in de week van 26 t/m 30 augustus.

 

Kortom, genoeg te doen deze zomer bij Tafeltennis Zwolle!!

Onze sponsoren
184381-Communiq-Logo-RGB.pngLogo_CL_RGB_ver_neg.jpgSocial-Bounchers.pngSport-inn-Bruins-250x250-trans-.pngTriple_Eye_logo.pngWE zijn typisch logo.pngbackstage_av_image-2018-02-12.jpghaspe_logo.jpghoutburcht_logo.jpglogo-intermobiel-big.pnglogo_game11_width306x102ws.pnglogo_samen_zwolle.png
SCROLL TO TOP
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.